Pallontallaajat.net
Valikko

Kirjoittaja

Buongiorno ja tervetuloa!

Tällä puolen ruutua naputtelee tekstiä matkailualan ammattilainen ja alunperin Kainuun kasvatti, joka parin mutkan eli Hollannissa, Genovassa ja Helsingissä asumisen jälkeen pakkasi elämänsä kahteen matkalaukkuun tammikuussa 2015. Suuntana oli Venetsian tarunhohtoinen kanaalikaupunki ja syynä matkailumarkkinoinnin työt. Mukaan on tarttunut sittemmin myös poikaystävä ‘Mr. Chile’, joka on päästetty myös välillä ääneen blogissa toisena matkailuprona ja nousevana Suomi-fanina.

Marimente pitää sisällään edullisia reissuvinkkejä niin Italiaan, Lattarimaihin kuin muuallekin maailmalle, ulkosuomalaisen elämän kommelluksia sekä arjen välähdyksiä suoraan Venetsian historiallisesta keskustasta. Pizzaa ja proseccoa unohtamatta!

Toivotan niin vanhat kuin uudetkin lukijat lämpimin halein mukaan seuraamaan Marimenten seikkailuja niin kaukana kuin lähelläkin!

Aurinkoisin terkuin,

Mari

Seuraa Marimentea Facebookissa / Instagramissa / Twitterissä

2 Kommenttia

  • Vastaa Jukka tammikuu 12, 2018 at 07:38

    Sain vinkin sivustostasi ja siitä että olet asunut venetsiassa. Päädyin heti katsomaan mitä tietoa olisi ja täällähän oli kaikki mitä tarvitsee :) Suunnitteilla matka venetsiaan pitemmän kaavan kautta eli asua eri saarilla ja kiertää siellä missä turistit ei ole. Ajattelin talvikautta että saisi rauhassa viettää aikaa. Sitten tietenkin karnevaalit mitkä on koettava. Se jää kuitenkin ensi vuodelle. Kiitokset !

    • Vastaa Mari tammikuu 13, 2018 at 12:50

      Kiitos kivasta kommentistasi Jukka ja hienoa että olet löytänyt Marimente-blogin! Venetsiasta on tullut kirjoitettua monenlaista tietoa ja vinkkejä näiden kolmen asuinvuoden aikana, toivottavasti niistä on hyödyksi :) Talvinen Venetsia on mielestäni parhaimpia aikoja tutkia kaupunkia, sekä historiallisen keskustan että pienempien saarten muodossa. Suunnitelmasi kuulostaa hienolta, ja myös karnevaalit ovat näkemisen arvoiset ainakin kerran elämässä. Mukavia tulevia reissuja sinulle!

    Vastaa