Pallontallaajat.net
Valikko

Kirjoittaja

Moi vaan ja tervetuloa!

Tällä puolen ruutua naputtelee tekstiä matkailualan ammattilainen ja alunperin Kainuun kasvatti, joka parin mutkan eli Pohjois-Hollannissa, Italian Genovassa ja Helsingissä asumisen jälkeen pakkasi elämänsä kahteen matkalaukkuun tammikuussa 2015. Suuntana oli Venetsian tarunhohtoinen kanaalikaupunki Italiassa ja syynä matkailumarkkinoinnin työt. Mukaan on tarttunut sittemmin myös komeampi puolisko ‘Mr. Chile’, joka on päästetty myös välillä ääneen blogissa toisena matkailuprona ja nousevana Suomi-fanina.

Tammikuussa 2018 Marimenten tukikohta vaihtui Venetsiasta toiseen Euroopan kanaalikaupunkiin Amsterdamiin. Marimente-blogi pitää sisällään edullisia reissuvinkkejä niin Italiaan, Lattarimaihin kuin muuallekin maailmalle, ulkosuomalaisen elämän kommelluksia sekä arjen välähdyksiä niin Amsterdamista kuin Venetsian historiallisesta keskustastakin. Pizzaa ja proseccoa unohtamatta!

Toivotan niin vanhat kuin uudetkin lukijat lämpimin halein mukaan seuraamaan Marimenten seikkailuja niin kaukana kuin lähelläkin!

Aurinkoisin terkuin,

Mari

Seuraa Marimentea Facebookissa / Instagramissa / Twitterissä

2 Kommenttia

 • Vastaa Jukka tammikuu 12, 2018 at 07:38

  Sain vinkin sivustostasi ja siitä että olet asunut venetsiassa. Päädyin heti katsomaan mitä tietoa olisi ja täällähän oli kaikki mitä tarvitsee :) Suunnitteilla matka venetsiaan pitemmän kaavan kautta eli asua eri saarilla ja kiertää siellä missä turistit ei ole. Ajattelin talvikautta että saisi rauhassa viettää aikaa. Sitten tietenkin karnevaalit mitkä on koettava. Se jää kuitenkin ensi vuodelle. Kiitokset !

  • Vastaa Mari tammikuu 13, 2018 at 12:50

   Kiitos kivasta kommentistasi Jukka ja hienoa että olet löytänyt Marimente-blogin! Venetsiasta on tullut kirjoitettua monenlaista tietoa ja vinkkejä näiden kolmen asuinvuoden aikana, toivottavasti niistä on hyödyksi :) Talvinen Venetsia on mielestäni parhaimpia aikoja tutkia kaupunkia, sekä historiallisen keskustan että pienempien saarten muodossa. Suunnitelmasi kuulostaa hienolta, ja myös karnevaalit ovat näkemisen arvoiset ainakin kerran elämässä. Mukavia tulevia reissuja sinulle!

  Vastaa

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.