Pallontallaajat.net
Valikko
Uncategorized

Viimeisin kerta kun…

marraskuu 27, 2016

Venetsia Italia

Venetsia Sant'Elena

Viimeisin kerta kun

Venetsia Italia

Tässä marraskuun viimeisen viikonlopun sumuisissa illoissa tartuin bloggaajakollega Veera Biancan blogista bongattuun ja Lottie’s Life -blogista alkunsa saaneeseen Last Time, Last Thing, Last Person -haasteeseen.

Viimeisin asia jonka ostin: Suklaa-adventtikalenteri! Kai joulukuuta lähennellessä saa vähän lapsettaa? En ole oikein lämmennyt nykyajan suuruudenhulluutta tavoitteleville tavarakalentereille, vaan omasta lapsuudesta tuttu, simppeli luukkukalenteri, jossa on pieni suklaapala 24:n päivän ajan on minulle se ainoa oikea joulukalenteri.

Paikka johon viimeksi matkustin junalla: Riminille TTG Incontri eli matkailualan konferenssiin lokakuussa. Pakko tähän väliin mainita kerrankin jotain positiivista Italian junista: jokaisella istumapaikalla oli oma laturipistoke jopa kakkosluokassa, hallelujah!

Trenitalia

Viimeisin kerta kun tappelin vanhempieni kanssa: Meillä on aina ollut vanhempieni kanssa hyvät välit, enkä muista milloin oltaisiin viimeksi oikeasti huudettu toisillemme. Olisiko ollut joskus varhaisteininä, kun en itsepäisesti halunnut lähteä viikonlopuksi mökille mutten saanut jäädä yksin kotiinkaan..? :D

Viimeisin kerta kun tanssin: Tätäkin jouduin oikein miettimään, huhhuh. Lapsettamisen lisäksi samaan aikaan iskee myös vanhuus? Jos en ihan väärin muista, niin viime vuoden syksyllä Oulun yössä kera ihanan ystävän, jos ei Venetsian helmikuisten karnevaalien spontaaneja katutanssahteluja lasketa. Joka tapauksessa HYVIN (lue: liian) kauan aikaa sitten.

Viimeisin kerta kun sain lahjan: Poikaystäväni isä vieraili luonamme viime kuussa ja toi minulle ihanat korvikset ja chileläistä suklaata, oi nam!

Viimeisin kerta kun uin: Lido di Venezian hiekkarannalla syyskuussa, kun omat vanhempani olivat ensimmäistä kertaa käymässä Venetsiassa. Vesi oli vielä ihan lämmintä ja aallot lempeitä, ja kaikin puolin ihana päivä hyvässä seurassa.

Lido di Venezia

Viimeisin ihminen jota suutelin: Tätä ei sentään tarvi miettiä, kun poikaystävän töihin lähtiessä muiskattiin pusut!

Viimeisin kerta kun olin vihainen:  Olen ylipäätään aika rauhallinen persoona, mutta olisiko ollut viime viikolla kun seinänaapurissa oli jonkun synttärit, joille oli kutsuttu noin viiskyt tyyppiä ja älämölö oli italialaisittain sen mukaista yli puolille öin. CAZZO!!

Viimeisin elokuva jonka katsoin: Disneyn Big Friendly Giant. Rakastan edelleen Disney-leffoja!

Viimeisin biisi jonka kuuntelin: Marco Mengoni – Io ti aspetto livenä Veronan Arenalla Youtubesta:

Näin! Mitäs teidän marraskuun loppuun kuuluu? Onko joulukalenterit viriteltynä? :)

Marimente Facebookissa / Instagramissa / Twitterissä

Saatat myös pitää näistä

2 Kommenttia

 • Vastaa Lotta marraskuu 27, 2016 at 19:23

  Oi, löysin tämän nyt vasta! Voi kuinka hauska postaus, kiva kun lähdit mukaan! Ihan paras oli toi suutelukohta… vähän parempi kuin mun ainakin! ;)
  Terkuin,
  Lotta
  http://www.lottieslife.com

  • Vastaa Mari marraskuu 27, 2016 at 19:54

   Juu tänään vasta kirjottelinkin eli just hyvissä ajoin löytyi :) Ja kiitos Lotta kivasta postausinspiraatiosta!

  Vastaa

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.