Pallontallaajat.net
Valikko
Venetsia

Soutamassa gondolityyliin Venetsianlaguunilla

marraskuu 1, 2016

Mistä on ikimuistoinen lauantaipäivä tehty?

Venetsia

Aurinkoisen raikkaasta kelistä, tyynehköstä Venetsianlaguunista ja sopivan sekalaisesta seurakunnasta vieraineen aina Chilestä asti.

Soutamassa Venetsian laguunilla

Venezia

Moottoriveneen sijaan päädyimme tällä kertaa vaihteeksi puiseen soutuveneeseen. Seisaaltaan suoritettava venetsialainen soutaminen on edelleen täällä hyvissä voimissa elävä ja perinteinen harrastus, joskin erikoinen soutamistekniikka näyttää paljon helpommalta mitä käytännössä onkaan. Oma suurin ongelmani soutuveneiden kanssa on, että en mielellään nouse edes seisomaan sellaisessa, joten voitte kuvitella kuinka hyvin itse gondolityylinen soutaminen voi silloin sujua (terkkuja tässä välissä iskälle, Tervajärven sulavalle soutumestarille!). Onneksi meiltä löytyi täällä omasta takaa tarmokas ja kokenut soutaja, joka kesti myös meidän ummikkojen kokeilut ja sähläilyt keskellä kauneinta merimaisemaa.

Venetsia

Venetsia Marimente

Venetsia Italia

Venetsian laguuni

Aikamme soudettuamme ja huovattuamme sidoimme veneen kiinni piskuisen pienen Campalto-nimisen saaren kuluneen puiseen laituriin ja patikoimme tiemme kohti rauhallista piknik-paikkaa, laukussamme salamia, patonkia ja irtoproseccoa. Olkoonkin, että paikka oli syksyisten ampiaisten valtaama, eikä tilannetta varsinaisesti helpottanut, että sattumoisin erään meistä päivän asuvalinta oli vähintäänkin kuin itse KING BEE! :D

Venetsia

Salame picnic

Venezia Campalto

Ihan uskomatonta, että lokakuun lopussa voi olla vielä tällaisia kelejä Pohjois-Italian suunnalla!

Venetsia

P.S. To all the single ladies: paidaton soutaja söpöine koirineen on sinkku! ;)

Lisää arjen välähdyksiä Venetsiasta Marimenten Facebookissa ja Instagramissa

Saatat myös pitää näistä

2 Kommenttia

 • Vastaa Elina | Vaihda vapaalle marraskuu 1, 2016 at 17:56

  On kyllä uskomattoman hieno päivä ollut teillä! Näyttää niin kaukaiselta tuollaiset lämpimät syyspäivät, kun täällä polttelen takkaa. :D

  • Vastaa Mari marraskuu 1, 2016 at 19:41

   Niinpä Elina, muistelen ettei viime vuonna tähän aikaan ollut lainkaan näin hienoja kelejä, päinvastoin! Mutta vähintään kynttilöitä poltellaan täälläkin iltaisin :)

  Vastaa

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.