Pallontallaajat.net
Valikko
Italia

Postikortti Milanolle

syyskuu 23, 2016

 Milano

Muistatko minut, Milano?

Tervehdin sinua ensimmäisen kerran keväällä 2009, ja sen jälkeen olemme saaneet kohdata parin lyhyen hetken verran. Viimeksi näimme viime vuoden viimeisenä päivänä, ja tämänkertainenkin kohtaamisemme kesti vain pienen tovin.

Milano

Milano

Mutta ei se mitään, sillä joka kerta kohdatessamme on jotenkin hyvä fiilis, jota on vaikea kuvailla sanoin.

Tiedän, että monet pitävät sinua vaikeasti lähestyttävänä, teollisena ja kyynisenä suurkaupunkina, jolla ei ole oikeaa italialaista sielua.

Mutta minä näen sinut kansainvälisenä kulttuurien sekoituksena, monien mahdollisuuksien mekkana ja kiehtovan kiihkeänä kaupunkina.

Pysy juuri sellaisena kuin olet.

Hyvää alkavaa syksyä sinulle ja toivottavasti kohtaamme jälleen pian!

Un bacio,

Mari

Milano

Ehdin pyrähtää Milanon keskustassa tuokion verran keskiviikkoiltana, kun saattelin rakkaita vanhempiani Malpensan lentokentälle heidän Venetsian matkansa jälkeen.

Millaisia mielikuvia teillä on Milanosta?

Saatat myös pitää näistä

6 Kommenttia

 • Vastaa Susanna syyskuu 24, 2016 at 00:07

  Milano ei ollut niin teollinen mitä luulin, sillä Milanossa on paljon vihreitä puistoja. Oikeastaan lähes joka puolella on puita, se on hyvä. Keskustasta tuli hieman mieleeni Wienin rakennukset

  • Vastaa Mari syyskuu 24, 2016 at 16:16

   Minusta myös keskusta sekä Naviglin alue ovat kauniita, vaikkei mulla olekaan paljoa sen syvempää tuntemusta Milanon muista alueista. Ja puut ja kaikki vihreä tosiaan rentouttaa kummasti!

 • Vastaa hennamaria.j syyskuu 24, 2016 at 17:47

  Olin Milanossa yhden päivän toukokuussa. Kiipesin Duomon katolle ja koska päivä oli aurinkoinen, näin kaukana siintävät lumiset vuoret. Olin siellä katolla toista tuntia ja alhaalla vellovat turistivirrat tuntuivat kaukaisilta. Aika pysähtyi. Ihana muisto.

  • Vastaa Mari syyskuu 25, 2016 at 12:26

   Todellakin kuulostaa ihanalta kokemukselta! Minä myös kiipesin Duomon katolle ekalla Milanon reissulla, ja oli kyllä ehdottomasti käymisen arvoinen. Muistan kuinka alkukevään aurinko lämmitteli silloin jo sen verran, että kevättakin sai riisua pois.

 • Vastaa Annika - Tarinoita Maailmalta syyskuu 25, 2016 at 03:33

  Ihana postikortti :) Mulla on Milanosta mielikuva sellaisena suurena muotikaupunkina, ei ehkä aivan kaikkein perinteisempänä italialaisena paikkana. En tosin ole vielä käynyt, vaikka mieli tekisi :)

  • Vastaa Mari syyskuu 25, 2016 at 12:28

   Kiitos Annika! No niin eli nyt myös Milano bucket listille :) Muotikaupunkikin osuu kyllä ihan oikeaan, ja musta on kiva istua Duomon aukiolla ja katsella tyylikkäästi pukeutuneita niin miehiä kuin naisiakin.

  Vastaa