Pallontallaajat.net
Valikko
Uncategorized

Soft Soul – eettistä ja ekologista reissukosmetiikkaa

maaliskuu 16, 2016

Keskiviikon ehtoota kamut!

Kello on melkein yhdeksän ja Venetsian valtakunnassa kaikki hyvin :D Ainakin melkein, sillä tämän viikon jännitysnäytelmänä meillä on ollut jääkaappi.

Toimimaton sellainen.

Luonnollisestikin ei-niin-vanha jääkaappipakastin keksi sanoa sopimuksen irti juurikin lauantaiaamuna, kun korjaajat on viikonloppuvapailla ja puljut kiinni. No eihän se mitään, sillä maanantaina marssimme paikalle ponnekkaan positiivisina ja iloinen myyjä lupasi vielä saman päivän aikana soittaa, kun korjaaja on tulossa. Nyt eletään tosiaan jo puolta viikkoa eikä soittoa tai itessään korjaajaakaan ole kuulunut, joten jännityksellä seuraamme, millaisella aikataululla homma saadaan hoidettua.

Se arkielämästä Venetsiasta, sillä oli minulla teille ihan oikeaa asiaakin tässä postauksessa.

Viime Suomen reissullani sain testiin Soft Soul -nimisen, suomalaisen yrityksen Rescue Balm– sekä Lip Balm-voiteet. Kumpainenkin kaunis purnukka sisältää samaa luonnontuotetta eli 100 % lanoliinia. Mitä on lanoliini? Se on seos vahoja, rasvoja sekä kosteutta ja sitä saadaan lampaista keritystä villasta.

Soft Soul pyrkii olemaan tuotteillaan mahdollisimman eettinen sekä ekologinen ja voiteet ovat tehokkaita ja turvallisia.

Soft Soul

Käyttökokemus

Koostumus on hiukkasen tahmea mutta levittäessä voide ikään kuin sulaa lämpimälle iholle. Tuoksu on erittäin mieto, ehkäpä hiukkasen hunajamainen. Joka tapauksessa se sopii hyvin esimerkiksi herkälle iholle sekä tuoksuallergioista kärsiville.

Soft Soul

Olen käyttänyt Soft Soul-voiteita pääasiassa näihin kolmeen tarkoitukseen:

– Onnistuin kompuroimaan alas erään Venetsian lukuisista silloista, tuloksena ruhjeinen polvi. Kun haaverista lähti rupi irti, olen levittänyt siihen Soft Soul Rescue Balmia nopeuttamaan paranemisprosessia.

– Suomen reissulta palatessa ihoni huusi kuivuuttaan, joten iltaisin sivelin Rescue Balmia polvien lisäksi kyynärpäihin sekä rystysiin ja vastaavaa Lip Balmia yöksi huulille.

– Venetsiassa on kesäisin ehkä enemmän hyttysiä kuin Suomessa tyynenä kesäiltana järvenrannalla. Jo tähän aikaan vuodesta parin hyttysenpiston uhrina sivelin Rescue Balmia helpottamaan kutinaa ja estämään allekirjoittanutta raapimasta pistokohtaa koko yötä. Hyvin toimi eikä sormet syyhynneet!

Loppuarvio

Soft Soul

Soft Soul-tuotteet ovat kokonsa puolesta käteviä esimerkiksi reissussa – kompakti mutta riittoisa purkki ei vie paljoa tilaa rinkassa, matkalaukussa tai käsilaukussakaan. Jos tiedossa on hyttyskesä, niin kuin minulla Venetsiassa, on Rescue Balm ihan ehdoton helpotus! Lip Balm puolestaan antaa huulille kosteuden lisäksi kauniin, luonnollisen kiillon ja toimii vielä Suomen maaliskuun tuiskuissakin.

Oletteko te törmänneet Soft Soul-tuotteisiin ja kokeilleet niitä?

***Postaus on toteutettu yhteistyössä Soft Soulin kanssa, mutta kaikki mielipiteet ja käyttökokemukset ovat omiani.***

Kirjoittaessa soi Lorenzo Jovanotti – Dolce fare niente

 

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.