Pallontallaajat.net
Valikko
Uncategorized

MATKA 2016 – viime hetken pikavinkit messuille

tammikuu 21, 2016

Voisiko näin vuoden alkuun ja tammikuun pakkasiin ja tuivertaviin tuiskuihin olla tarjolla parempaa piristystä kuin pieni virtuaalimatka maailman ympäri?

Matka -messut Nordic Travel Fair

Matka-messut Helsinki

MATKA 2014

Jo vuosia perinteeksi käyneet MATKA 2016-messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 21.-24.1. ja tämän vuoden partnerimaana esittäytyy aina elämyksellinen Espanja. Muita esillä olevia maita on laaja kattaus ympäri maailman Intiasta Italiaan ja  Thaimaasta Tansaniaan. Ulkomaisten matkailualan toimijoiden lisäksi myös Suomi-matkailu on hyvin edustettuna messuilla.

Valitettavasti en pääse itse tänä vuonna fyysisesti paikan päälle, sillä Venetsian karnevaalit alkavat juurikin tänä samaisena viikonloppuna enkä tällä kertaa halua missata niitä! Seurailen kuitenkin ilolla ja mielenkiinnolla messuhulinoita täältä käsin ja innolla odotan bloggaajakolleegoiden messuraportteja. Muuta Matka-messuihinkin osittain liittyvää mielenkiintoista seurattavaa on Nordic Bloggers’ Experience -projekti, jossa kansainvälisiä matkabloggaajia ja suomalaisia isäntäbloggaajia on kutsuttu tutustumaan Suomen mahtaviin matkailumahdollisuuksiin ja näin levittämään Suomi-kuvaa sosiaalisen matkailumarkkinoinnin keinoin blogipostauksilla, videoilla ja somessa.

Halusin koota tähän teille pienen messuoppaan ja ne tärpit, mitä en ainakaan itse jättäisi väliin jos olisin heilumassa messupäivillä. Messujen ohjelman kokonaisuudessaan sekä näytteilleasettajat voi katsastaa täältä.

Ohjelma, luennot ja muut puheenvuorot

Maailma yllättää matkailijan
Kuka: Ulkoministeriön tuomana mm. Madventuresin Riku ja Tunna
Missä ja milloin: Sonera Inspiration Stage pe klo 15

Travel trends of 2016 and how you can afford to travel more often
Kuka: Mattias Varen, Travel Economist, professional traveler, FOREX Bank
Missä ja milloin: Mondo-lava pe klo 15.30

How to be a professional travel blogger, and how to work with one
Kuka: Janicke Hansen, Travel Blogger, PTBA Board Member
Missä ja milloin: Rantapallo Meeting Point la klo 11.30

Kurkistus kameralaukkuun
Kuka: Marinella Ruusunen, bloggaaja, Canon Oy
Missä ja milloin: Rantapallo Meeting Point la klo 12.00

Italia

Toscanan viinimatkan teematunti
Missä ja milloin: osasto 6f98 la klo 15-16

Lattarit

Argentiinan rytmit: tangoa Argentiinasta
Missä ja milloin: Sonera Inspiration Stage su klo 16

~~~BONUS-OSIO~~~

Travel Bloggers Give Back – bloggaajien hyväntekeväisyyskirppis

Mitä: Neljä suomalaista matkabloggaajaa eli Pingviinimatkat -blogin Milla, Rimma + Laura -blogin Rimma ja Laura sekä Archie gone Lebanon -blogin Inka keksivät idean antaa hyvää takaisin kaikista niistä arvokkaista, rahalla mittaamattomista kokemuksista, joita matkailu on opettanut vuosien varrella. Kirppiksen tulot menevät lyhentämättöminä Autolla Nepaliin -projektin hyväksi ja siihen on lahjoittanut tavaroitaan jo pitkä lista suomalaisia matkabloggaajia. Kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa!

Missä ja milloin: Rantapallo Meeting Point la klo 13.16 (ja su klo 12-14 jos tavaraa riittää)

Blogipaviljonki

Mitä: Tule tapaamaan kasvoja suomalaisten matkablogien takana! Loungen tarjoaa ParisRio ja paikan päällä ovat emännöimässä Milja Köpsi sekä Fangirl Questin Tiia Öhman ja Satu Walden. Listan Blogipaviljongissa tavattavissa olevista matkabloggaajista ja aikatauluista voi katsoa täältä.

Missä ja milloin: läpi viikonlopun osastolla 7e30

Noin! Oletteko te menossa fiilistelemään MATKA 2016-messuja ja hakemaan reissuinspiraatiota?

Kirjoittaessa soi Alvaro Soler – El mismo sol

Eng: MATKA 2016 Nordic Travel Fair will kick off in Helsinki Fair Center (Messukeskus) this weekend! Are you guys heading there?

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Vastaa