Pallontallaajat.net
Valikko
Uncategorized

CreateTrips -mobiiliopas Venetsiaan

tammikuu 11, 2016

Nyt se on valmis!

Tiedättehän, kun jotain oikein kivaa tuotosta jää nyhertämään ja viilaamaan viimeistä pilkkua myöten, että se olisi omaan silmään eli perfektionismiin taipuvalle Italia-intoilijalle aka Marimenten toimitukselle vähintäänkin mukiinmenevä teos?

Olen menneen vuoden aikana ehtinyt koluamaan Venetsian pääsaaren sekä muun saariston kujia ja kulmia ristiin rastiin, monta kertaa eksyksiin asti. Kaiken tutkimisen ja testaamisen (kyllä, gelato-paikkojen metsästys ja vertailuhan on rankkaa puuhaa!) jälkeen lopputulos on tässä:

VENICE – Eat, Drink & Live Like A Local -mobiilimatkaopas

CreateTrips TravelBook Venice by Marimente

Koska Venetsian karnevaalit sekä tulevan kevään ja kesän matkailukausi lähestyvät jälleen, halusin koota teille pienen matkaoppaan, jossa jaan muutamia hyväksi havaitsemiani, laadukkaita ja usein myös edullisia vinkkejä Venetsiaan. Tämä mobiiliopas koostuu ravintola-, kahvila- sekä aperitiivivinkeistä, ostoksia ja majoitusta unohtamatta. Oppaaseen on huolella valikoitu juuri ne paikat, joissa myös itse tykkään käydä Venetsiassa pizzalla, macchiato-kupposella tai prosecco-lasillisella…you name it.

Englanninkielisen ja ilmaisen Venice – Eat, Drink & Live Like A Local -mobiilioppaani voi ladata CreateTrips-kännykkäsovelluksen kautta nyt sekä Apple-laitteille että Androidille. Sovelluksen lataamisen jälkeen opas löytyy esimerkiksi hakemalla tekijää ‘Marimente’.

CreateTrips: VENICE - Eat, Drink & Live Like A Local

Ja mikä CreateTrips?

Vuonna 2014 perustettu suomalaisyritys CreateTrips toi matkailijoille mahdollisuuden suunnitella reissunsa kätevästi ladattavien mobiilimatkaoppaiden avulla. Ja mikä parasta, näitä oppaita voi myös luoda kuka tahansa mistä tahansa hyvin tuntemastaan kaupungista ja matkakohteesta! Sharing is caring, vai mitä?

Oppaita voi etsiä CreateTrips-sovelluksessa hakusanoilla, esimerkiksi kaupunkien tai tekijöiden mukaan.

Minulla on näistä oppaista ennestään ladattuna muun muassa Tarinoita maailmalta -blogin Annikan Ottawa – Best of Ottawa, Reason for a Season -blogin Mirkan Kallio Top 50 sekä myös ihan vasta julkaistu Milja Köpsin Rooma – maksuttomat nähtävyydet.

Suosittelen ehdottoman lämpimästi tutustumaan CreateTrips -oppaisiin ja hakemaan lisäinspiraatiota tämän vuoden tulevia reissuja varten!

Kirjoittaessa soi Sir Oliver Skardy feat. Paolo Belli – Firulì Firulà

Eng: I’m excited to have published my first ever CreateTrips mobile travel guide called VENICE – Eat, Drink & Live Like A Local. It’s free and you may find it by typing for example ‘Venice’ after you’ve downloaded the mobile application CreateTrips for Android or for Apple. Happy travel planning mates!

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.