Pallontallaajat.net
Valikko
Uncategorized

Elossa.

syyskuu 7, 2015

No huhhuh.

Paljon muuta tässä ei nyt voi tokaista menneestä reilusta viikosta, jonka vietin lähinnä huoneeni katon vitivalkoista väriä tuijotellen liki 40 asteen kuumeessa.

Voitte vaan kuvitella, miltä kropassa (ja pääkopassa!) tuntuu tuollaisen viikon jälkeen. Olo on kuin kuivuneella kurkulla, sillä vihanneksella siis ja edelleen on koko ajan jano ja tekee mieli kaikkea kylmää. Jääpalabileet oli täällä käynnissä monta päivää putkeen erilaisten mehujen kera, ja viikossa tuli testattua lähipikkupuodin koko valtaisa mehuvalikoima useaan kertaan. Yhtä lailla niinkin eksottinen drinkki kuin vesi jäillä aiheuttaa edelleen lähes taivaallisen olotilan.

water_kitty

Jos jätetään sen suuremmat taivastelut sikseen, niin täällä on viime keskiviikosta lähtien ollut käynnissä myös jotkut pienet elokuvafestivaalit. Sairasvuoteellani kuitenkin päätin, että ei meidän ole pakko kohdata Johnny Deppin kanssa juuri nyt täällä Venetsiassa, vaan ihan hyvin se passaa missä päin maailmaa tahansa. Mieluiten jollain autiolla paratiisisaarella, jos minulta kysytään. Savvy??

Nyt sunnuntaina täällä oli myös Regatta Storica eli historiallisten venheiden soututapahtuma tai miten ikinä tuon haluaakaan ymmärtää suomeksi. Kovin montaa venettä en kauppareissullani nähnyt, noin niinkuin normaaliin kaupungin venemäärään verrattuna…

Maanantaina olisi tarkoitus palata jälleen sorvin ääreen ja henkisestikin toipua tuosta kuumekoettelemuksesta. En muista koskaan olleeni noin kipeänä sitten naismuistiin, ja onni on ettei pitemmillä yksin tehdyillä reissuilla jossain keskellä Lattareita ole koskaan käynyt mitään vastaavaa. Sairastuessa yksinreissaajalla tulee varmasti äkkiä melko yksinäinen olo.

Tästä on hyvä kuitenkin jatkaa ja samaan hengenvetoon suunnata kohti tulevien reissujen suunnitteluja! ;) Ja blogiin tulee taas pian ihan oikeaa asiaa kun saan pääkopan täällä päässä suunnilleenkin järjestykseen.

Ihanaa viikon alkua teille kaikille ja pitäkää huoli terveydestänne!

Eng: Been sick with nearly 40-degree fever for the past week. Recovering here with a-one-girl-ice-cube-party while having lots of juice and water to nourish my body. But don’t you worry mates, I will get back to the real blog business soon! :)

Saatat myös pitää näistä

10 Kommenttia

 • Vastaa aNNa syyskuu 7, 2015 at 01:22

  Hui, noin korkee kuume on kyllä hirveetä :S Toivottavasti paranet pian!
  Mun poikaystävän Facebook feed oli täynnä Johnny Deppin kuvia – se on ilmeisesti lihonnut aikalailla ja tämäkö oli italialaisten mielestä toooosi hauskaa. :D

  • Vastaa Mari syyskuu 8, 2015 at 21:33

   Kiitos aNNa! Tätä kirjottaessa kuume on onneksi ohi ja pari täysin tervettä päivää takana :)
   Mä näin myös pari kuvaa Deppista festivaaleilta, ja olihan miekkonen kieltämättä kerännyt vähän kerrosta talven varalle..ja italialaiset jaksoi tosiaan repiä aiheesta otsikon jos toisenkin :D

 • Vastaa Inka syyskuu 7, 2015 at 06:51

  Huh, tsemppiä toipilaalle! Ja mää oon ihan varma että Mr. Depp kävelee vastaan vielä joskus, kun nyt sen missasit. :D

  • Vastaa Mari syyskuu 8, 2015 at 21:34

   Kiitti Inka! Ja oon ihan samaa mieltä, toivossa on hyvä elää :D

 • Vastaa Jerry / Pako Arjesta syyskuu 7, 2015 at 16:07

  Hyvä, että olet jo voiton puolella :). Itsellä ei ollut onneksi noin pahaa flunssaa, mutta perjantaista asti olen yrittänyt parannella itseäni. Viime yö oli ensimmäinen yö, kun sai jopa oikeasti unta heräämättä yskimään keuhkoja pihalle :P. We are fighters! x)

  • Vastaa Mari syyskuu 8, 2015 at 21:36

   Kiitos tsempistä Jerry! Mulla jäi flunssa kokonaan välistä ja suoraan hyökkäsi kuume. Toivottavasti sinunkin röhä alkaa helpottaa ja henki kulkee! :)

 • Vastaa Pingviinimatkat syyskuu 9, 2015 at 20:03

  Ihana kuulla, että olet jo paranemaan päin! Moinen kuume ei todella ole mikään hauska juttu. Hauskaa sen sijaan olisi ollut, jos olisit törmännyt Deppiin. Ehkä kaveri on lihonnut jonkun roolin vuoksi… ;) Ja onhan sillä noita vuosiakin tietysti jo mittarissa, niin ehkei vaan enää jaksa :D No kattelen edelleen ihan mielelläni ;)

  • Vastaa Mari syyskuu 11, 2015 at 21:52

   Kiitti Milla, kyllä tässä ollaan taas ihan elävien kirjoissa kuumeilun jälkeen, onneksi! Vähän ehkä kaihertaa tuo Deppin missaaminen, mutta ens kerralla sitten. Ja ihan mielelläni kattelen minäkin vaikka onkin pari lisäkiloa saattanut livahtaa olemukseen…se on se karisma! ;)

 • Vastaa Susanna syyskuu 11, 2015 at 18:28

  Oliskohan ollut jopa sama tauti jonka itse sairastin kesällä Munchenissä! alunperin ei ollut tarkoitus jäädä ko.kaupunkiin kuin hetkeksi mutta kuumetaudin takia olin yli viikon ja se oli kyllä todella ärsyttävä tauti. Olin kerran Englannissa ja uutisissa luki että Johnny Depp saattoi olla samassa paikassa samaan aikaan elokuvaa kuvaamassa. Sitten lukikin ettei ole tai jostain hotellista ei oltu annettu toimittajille tietoa oliko vai eikö. Satuin kyllä huomaamaan erikoisia autoja yhden hotellin pihassa ja silloin tuli kyllä mieleen että ehkä Depp (tai joku elokuvaohjaaja) majoittui alueelle. Yleensähän julkkikset aina liikkuvat niillä pimennetyillä autoilla (vaikka muita autojakin voi olla mukana vähän kuin “koristeena”/statussymbolina) ettei heitä edes näe, tosin Venetsiassa on varmaankin vaikeampaa piiloutua veneeseen

  • Vastaa Mari syyskuu 29, 2015 at 11:17

   Etenkin reissun päällä on inhottava olla kipeänä, kun menee arvokkaita matkapäiviä hukkaan sairastelun vuoksi. Mutta jos kuumeilu iskee niin minkäs teet, lepoa vaan ja paljon nestettä ja paracetamolia niin lähtee taudit pois.
   Ja voihan Johnny Depp! Vannon että vielä joku päivä jossain me kohdataan ;D Vesitaksiin piiloutuminen voi onnistuakin hyvin, kun pysyttelee sisätiloissa.

  Vastaa