Pallontallaajat.net
Valikko
Uncategorized

Kuulumisia ja Ottawa TJ1!

heinäkuu 20, 2015

Tässä lähtöä edeltävänä iltana saattaa olla havaittavissa pientä reissukuumetta pakkailun lomassa. Varasin menopaluulennot Ottawaan Venetsiasta Philadelphian kautta parisen viikkoa sitten ja eihän tässä ole ehtinyt juuri kissaakaan sanoa, kun lähtöpäivä on jo kuin varkain ovella!

Tätä päivää olen tosin odottanut kuin kuuta nousevaa siitä lähtien, kun US Airwaysin lentojen vahvistusmaili kilahti sähköpostiin. Kuin ihmeen kaupalla Venetsian kohtuullisen pieneltä Marco Polon lentokentältä pääsee kuin pääseekin suoriltaan moneen kaukokohteeseen – Jenkkien lisäksi muun muassa Abu Dhabiin ja Bangkokiin.

Tähän reissuun olen valmistautunut lähinnä tarkistamalla, että ESTA-lupani on edelleen voimassa Jenkkilää varten sekä hankkimalla tuomisena takuuvarman sangriareseptin espanjalaisilta kämppiksiltäni, jotta voimme järkätä Annikan kanssa virkistävän sangriaillan Ottawassa.

Venetsiassa on viime päivinä ollut jo melkeinpä pakahduttavan kuumaa ja viime viikko kului allekirjoittaneen synttäreitä, työkaverin läksiäisiä sekä Redentorea juhlien. Redentore on Venetsiassa vuoden tärkein tapahtuma, jopa tärkeämpi kuin helmikuiset karnevaalit. Redentorea juhlitaan 45 minuuttia kestävine keskiyön ilotulituksineen ainoastaan Venetsiassa, keskiajan mustasta rutosta selvinneiden muistojuhlana. Venetsiassa ruttoon menehtyi reilut 1/3 väestöstä.

rede rede02 rede03 rede04

Kuumuudesta puheenollen, mitä silloin tehdään kun ulkona on +32 ja sisällä +30 eikä ilmastoinnista tai tuulettimesta tietoakaan? Pimeässä etelän kesäyössä, kirkkaan tähtitaivaan alla pulahdus Lidon hiekkarannan trooppisen lämpimään mutta ihanan virkistävään meriveteen on ehkä parasta mitä olen tänä kesänä saanut kokea. Olkoonkin, että lämpimässä vedessä reiteen ehti iskeä muhkea medusan lurjus sähköiskuineen…

Niin, takaisin Kanada-aiheeseen ennen kuin postaus lähtee liikaa rönsyilemään. Eli vajaa parisen viikkoa olisi tarkoitus tutkiskella Ottawan kesäistä kaupunkia, ehkä hieman shoppailla ja kuulemani mukaan olemme menossa eräälle huippujnnittävälle kaupunkikävelykierrokselle pimeän aikaan..iik!

Huomenna siis nokka kohti länttä, edessä on aikas pitkä lentoturnee sekä mahdollisesta jet lagista toipuminen. Venetsiaan palailen heinäkuun lopussa, saa nähdä jatkuuko täällä superhelteet vielä silloin.

Arrivederci, adios, sayonara Italia…and hello, good day Canada!

Synttärit

Kirjoittaessa soi Plain White T’s – Hey there Delilah

Eng: After celebrating my birthday, a farewell of a work colleague and Redentore in Venice the past week, tomorrow I’ll be heading to Ottawa, Canada for almost couple of next weeks. Let’s hope the Canadian capital won’t be as boiling hot and sweaty as Venice has been during the past couple of weeks. Ottawa here I come!

Saatat myös pitää näistä