Pallontallaajat.net
Valikko
Uncategorized

Oodi onnellisille hetkille

toukokuu 24, 2015

Myöhäistä sunnuntaiehtoota!

Olin alunperin aikonut kirjoittaa tänään kokemuksistani lääkärillä käynnistä Italiassa, mutta mulla on tämän viikonlopun ajan ollut niin hyvä mieli, etten voi pilata sitä avautumalla jostain mikä nostattaa pulssia ja verenpainetta ja ties mitä. Siirretään avautumispostaukset jollekin ankealle sadepäivälle, kun sukat on märät ja kaikki muukin ketuttaa #firstworldproblems.

Sant'Elena, Venezia

Uuteen asuntoon muuttamisen jälkeen olen ollut tämän kuun jokaisen viikonlopun reissussa ja tänä viikonloppuna teki enemmän kuin hyvää vain ottaa rauhassa rennosti ja tutkia uusia kotikontuja. Sunnuntaille sattui sopivasti lämpimän aurinkoiset kelit, joten löysin itseni Venetsian merellisten maisemien lisäksi Sant’Elenan vehreältä puistoalueelta palvomasta aurinkoa ja fiilistelemästä lapsuusajan muistoja Calippo-mehujään kera. Jos teillä on Venetsian visiitillä aikaa enemmän kuin pari päivää, niin suosittelen ehdottomasti tämän kaupungin vihreän hersyävän puolen näkemistä myös.

Sant'Elena, Venice

Sant'Elena, Venezia

Venice

Ruohonjuuritasolla

Ruohonjuuritasolla

Calippo Lime

Ammattimaisen bloggaamisen “kultaisen ohjekirjan” mukaan lukijalle olisi ilmeisesti aina tuotettava jotain arvokasta tietoa, joka on hyödyksi tai josta voi muuten oppia jotain uutta ja hyödyllistä. En tiedä olenko huono bloggaaja, jos haluan välillä kirjoittaa puhtaasti tällaisia henkilökohtaisia fiilistelypostauksia, jotka ei välttämättä varsinaisesti hyödytä ketään – mutta sharing is caring, vai mitä?

Sant'Elena, Venezia

Cat in Venice

En myöskään usko vanhaan sananlaskuun “jolla onni on, se onnen kätkeköön”. Miksi ihmeessä se pitäisi kätkeä muilta? Minun mielestäni on ok ilmaista, jos ihminen on onnellinen – vaikkapa edes pienen hetken verran. Itse inspiroidun kovasti muiden bloggaajien fiilistelypostauksista usein enemmän kuin top 10 parhaista-listoista, joissa ei niissäkään silloin tällöin ole mitään vikaa eivätkä erityyliset postaukset ole mielestäni toisiaan poissulkevia kirjoittajan lähestymistapoja.

Harbour of Sant'Elena, Venice

Strawberries and cider

Tämä ajatuksenvirta nähtävästi ajautui kuitenkin pienimuotoiseen, vaikkakin positiiviseen avautumiseen.

Toivotan teille mukavaa alkuviikkoa – nauttikaa tekin niistä pienistä, ohikiitävistä onnenhetkistä silloin kun ne osuvat kohdalle!

Roses in Sant'Elena, Venice

Kirjoittaessa soi J. Karjalainen – Meripihkahuone

Eng: This weekend I’ve just simply felt happy about my life and wanted to share it through these photos with you guys. Wishing you a great beginning of the new week!

 

Saatat myös pitää näistä

12 Kommenttia

 • Vastaa Susanna toukokuu 24, 2015 at 22:25

  Ihanat kuvat! ja hyvä aihe, kyllä fiilispostaukset kuuluvat myös matkablogiin ja hyvin kuuluvatkin koska siinähän matkoissa on myös kyse että näkee paljon, haaveilee ja oppii näkemään missä viihtyy. Oon katellut kuviesi lisäksi Venetsia webkameraa ja vaikuttaa niin mahtavalta paikalta että sinne olisi kyllä kiva lähteä kesällä! :) en vaan tiedä riittäisikö sellainen päivän reissu vai pitäisikö lähteä pidemmälle reissulle

  • Vastaa Mari toukokuu 26, 2015 at 14:09

   Kiitos kannustavasta kommentistasi Susanna! Kiva kuulla, että fiilistelypostaukset on paikallaan, sillä itsekin tykkään välittää tunteita kuvien ja tekstin kera. Ja mahdollisiin matkustussunnitelmiisi viitaten: ehdottomasti uhraisin Venetsialle useamman päivän aikaa kierrellä ja eksyä ihan tarkoitulla ja ajan kanssa! :)

 • Vastaa Essi toukokuu 24, 2015 at 23:38

  Nää tämmöset on just mun lempparipostauksia! :) Ite en jaksa lukea mitään listoja. Ne on jotenkin tylsiä ja persoonattomia. Mutta siis tokihan ne listatkin voi kirjottaa kivasti, mutta jotenkin jo pelkkä otsikko saa mulle semmosia ei mukavia goosebumpseja (yhtäkkiä unohin mikä tää on suomeksi! :D apua! mikä se on?) aikaseksi. Ja oon ihan samaa mieltä tuosta sanonnasta! Se on mun mielestä yks inhottavimmista suomalaisista sanonnoista. Ehkä suomalaisetkin olisi vähän ilosempia jos niitä ilon hetkiä jaettaisiin avoimemmin muillekkin :)

  • Vastaa Mari toukokuu 26, 2015 at 14:15

   Kiitos ja kiva kun kommentoit Essi! :) Listoista olen samaa mieltä juurikin jos ne toteutettu kiinnostavalla ja persoonallisella tavalla, tietyn asiapitoisuuden myös huomioiden. Hmm ja goosebumbsit vois olla vaikkapa..kylmänväreitä..? En haluaisi vetää tähän stereotypiaa supisuomalaisesta toisen onnen kadehtimisesta, vaan luotan siihen että löytyy niitäkin, jotka osaa aidosti iloita muidenkin puolesta :)

 • Vastaa Maarit Johanna toukokuu 25, 2015 at 19:59

  Yhdyn edellisten kommentoijien mietteisiin! Fiilistelyt on just parhaita ja ne tuo hymyn huulille :) Tällaisia SAA kirjottaa lisää ^^

  • Vastaa Mari toukokuu 26, 2015 at 14:15

   Kiitos paljon rohkaisusta Maarit Johanna, kiva kuulla että tällaset postaukset on jatkossakin jopa suositeltavia! :)

 • Vastaa Annika - Tarinoita Maailmalta toukokuu 26, 2015 at 05:00

  Aww ihana Mari :) Fiilistelypostaukset on just parhaita, niistä saa semmoisen aidon tuntuman bloggaajaan. Ihania kuvia, etenkin tuo mansikka-siiderikuva! Ja pisti aivan mietittyttämään, kun sanoit että sattui aurinkoinen päivä, kun mun mielikuvissa siellä on koko ajan aurinkoista ja lämmintä ja ihanaa :D Paitsi helmikuussa, jolloin voi olla vähän sumuista karnevaalien hämyssä ;)

  • Vastaa Mari toukokuu 26, 2015 at 14:19

   Kiitti Annika! <3 Juuri tuota aitoa tuntumaa haenkin, sitä että täällä ruudun takana pähkäilee elämäänsä ihan oikea, tunteva ihminen. Toin Rekordeligin kesäuutuussiideriä viime suomireissulta maistettavaksi ulkomaalaiselle kaverille, ja tykkäs kovasti! Ja täälläkö aina aurinkoista, ha! Tälläkin hetkellä tulee vettä taivaalta saavista kaataen ja kanaalivarsilounaan sijaan nökötetään toimiston hämyssä (tiedän, tough life..!) ;)

 • Vastaa Inka toukokuu 26, 2015 at 06:58

  Tää postaus oli just hyvä, ihana lukea tämmöistä onnellista fiilistelyä! :)

  • Vastaa Mari toukokuu 26, 2015 at 14:19

   Kiitos kovasti Inka, kiva kuulla että tykkäsit! :)

 • Vastaa hennamaria.j toukokuu 28, 2015 at 19:08

  Kiva kirjoitus, ihana tunnelma, tulin hyvälle tuulelle :) Ja kyllä, välillä vähemmän on niin paljon enemmän. Lisää tällaista siis, tykkäsin!

  • Vastaa Mari toukokuu 29, 2015 at 10:50

   Kiitos kovasti hennamaria.j., ihana kuulla että tykkäsit postauksesta ja sait minutkin hyvälle mielelle kivalla kommentillasi! :)

  Vastaa

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.