Pallontallaajat.net
Valikko
Majoitusvinkit

Hotellikokemus Veronassa: Locanda Ippopotamo

huhtikuu 19, 2015

Terkkuja täältä flunssavuoteen pohjalta!

Saikkupäivän kunniaksi halusin kirjotella ehkä tähänastisen elämäni hienoimmasta hotellikokemuksesta yhden yön Veronan minireissullamme aiemmin tällä viikolla.

Blogia pitempään seuranneet jo tietävätkin, että yleensä yövyn etenkin yksin reissatessani hostelleissa tai budjettihotelleissa, joissa on usein joku ‘juju’. Olipa se sitten iloisen värikäs sisustus, hostellin omat kissat taikka respan boheemi riippumatto, niin usein haen majoitukseltani luksuksen sijaan jotain omaa, persoonallista otetta. Siihen mitä luksus on kenellekin, voisin paneutua kokonaan omassa postauksessaan, sillä se on niin monella tapaa lähestyttävä käsite.

Tällä kertaa reissuseurani ei kuitenkaan suostunut minkään sortin hostelliin, joten yksissä tuumin varasimme Veronasta Locanda Ippopotamo-hotellin, enimmäkseen sen viihtyisältä näyttävän sisustuksen sekä huoneeseen kuuluvan La Arenalle suuntautuvan parvekenäkymän vuoksi (you know, Verona, Romeo ja Juulia, parveke jne… :) )

Locanda Ippopotamo, Verona Italy

Illalla perille saapuessamme hotellin yhteydessä toimivan pikaruokaravintola Ippopotamon olemus ei olisi voinut pahemmin antaa vääriä mielikuvia itse hotellista. Rasvankäryssä pyöriessä löysimme hotellin johtajan, joka vei meidät rakennuksen toisella puolen sijaitsevaan hotellihuoneeseen, josta avautui tällainen näkymä:

Locanda Ippopotamo in Verona, Italy

Locanda Ippopotamo in Verona

Locanda Ippopotamo in Verona

Locanda Ippopotamo in Verona

Locanda Ippopotamo in Verona

Parvekkeelta käsin pääsimme ihailemaan Veronan tummuvaa yötä sekä Piazza Bràn tiistai-illan kuhinaa. Taustalla häämötti myös Veronan kaupungin ylpeys,  Arena-amfiteatteri.

Locanda Ippopotamo, Verona Italy

Verona, Italy

ippo10

Hotellihuoneen suuresta kylppäristä löytyi täytenä yllätyksenä poreamme sekä suihku, jonka katossa olevaa laajaa suihkuosaa pystyi säätelemään helläksi vesisateenlaiseksi kokemukseksi.

Locanda Ippopotamo, Verona

Locanda Ippopotamo, Verona

Aamulla etenkin toinen meistä suuntasi hieman epäilevin mielin aamupalalle, mielessä edellisiltainen rasvankäry sekä ajatus raskaista hampurilaisista heti aamutuimaan. Kaikki epäilyt osoittautuivat täysin turhiksi, sillä ravintolan ulkoilmaterassilla tuoksui raikkaan kesäpäivän aamu ja tarjoilija ohjasi meidät ystävällisesti pöytään ojentaen aamiaisruokalistat, joista sai itse valita kaikkea mikä kuulosti hyvältä. Meidän lautasille päätyi leivän ja kreikkalaisen jogurttimyslisuklaaviritelmän lisäksi leikkelevalikoima, vegemunakas sekä appelsiinimehu, cappuccino sekä caffè shakerato, aurinkoiseen aamuun sopiva kylmän makea kahvijuoma.

Breakfast at Locanda Ippopotamo, Verona

Koko tästä lystistä maksoimme 150 euroa yöltä, mikä oli minusta kaikkeen laatuun nähden hyvin edullinen hinta-laatusuhteeltaan upeasta parvekkeellisesta ja porealtaalla varustetusta huoneesta, toimivasta wifi-yhteydestä sekä täyttävästä aamiaisesta.

Kirjoittaessa soi Calle 13 – Atravete te te

Eng: As a loyal budget traveler, a hotel experience in Verona was something I’m not really used to during my travels. Locanda Ippopotamo, situated right in Piazza Brà and overlooking to La Arena amphitheatre has got to be probably  the fanciest form of accommodation I’ve stayed during my life. For the affordable price of 150 euros per night you get a big, beautifully decorated room with a balcony, a huge bathroom with a jacuzzi and a tasty, fulfilling breakfast – all this with a very central location in the heart of Verona.

 

Saatat myös pitää näistä

10 Kommenttia

 • Vastaa Meri huhtikuu 19, 2015 at 23:52

  Ihanan näköinen huone teillä! :) Ulkokuori voi joskus hämätä, sitten sieltä takaa löytyy tollaisia helmiä.

  • Vastaa Mari huhtikuu 20, 2015 at 10:53

   No niinpä Meri! Alkulässähdyksen jälkeen tunnelma nousi aika kattoon tuon huoneen myötä! :)

 • Vastaa Jerry / Pako Arjesta huhtikuu 20, 2015 at 09:50

  Olisin itse ajatellut ensisilmäykseltä, että nyt huijattiin ja pahasti :P. Onneksi kuitenkin sisään kätkeytyi noin hieno hotelli :). Kivan näköinen huone ja upea kylppäri :)!

  • Vastaa Mari huhtikuu 20, 2015 at 10:56

   Mekin mietittiin alkuun, että vähän huijauksen makua, mutta onneksi mentiin katsomaan millainen huone siellä lopulta odotti – ihan täysin kuvausten mukainen, ellei enemmänkin! (:

 • Vastaa Annika - Tarinoita Maailmalta huhtikuu 20, 2015 at 14:49

  Voi olipas kivan näköinen huone! Ja tottahan siellä nyt parveke pitää Veronassa olla :D

  • Vastaa Mari huhtikuu 20, 2015 at 15:47

   No niinpä Annika, eihän nyt ilman parveketta voi yöpyä Veronassa – joku roti se olla pitää! ;)

 • Vastaa Merja huhtikuu 21, 2015 at 14:44

  Ulkokuori voi tosiaan hämätä. Kävin joitakin vuosia sitten Lissabonissa ja asuin siellä Four Seasons -hotellissa (hieman luksusta elämään). Hotelli ei ulkoapäin muistuttanut millään lailla loistoluokan hotellia, joten hieman epäillen astuin ovesta sisään ja mietin jo olinko erehtynyt hotellin nimestä tms. Sisältä kuitenkin paljastui tähtiluokitusten mukainen aula ja hotellihuone sekä palvelu oli erinomaista. En vaan ymmärrä miksi ulkokuoresta on pitänyt tehdä niin ruma. Parveke on varmasti ihan must Veronassa. Italia kuume nousee näitä sinun postauksia lukiessa :)

  • Vastaa Mari huhtikuu 22, 2015 at 21:17

   Oi, mahtava kuulla että sielläkin päin on Italia-kuumetta ilmassa! :)
   Minulla sattumoisin olisi puolestaan Italian reissujen lisäksi kiinnostus tutkia myös Portugalia, etenkin Lissabonia ja Portoa. Ja ihan totta, että ulkokuori voi joskus pettää melko railakkaastikin majoitusten suhteen. Onneksi myös sinun tapauksessa yllätys oli lopulta positiivinen!

 • Vastaa Susanna huhtikuu 24, 2015 at 01:44

  Kivan värikäs ja jotenkin kotoisan oloinen hotelli. Verona on ihana etenkin näin keväällä ja kesällä

  • Vastaa Mari huhtikuu 24, 2015 at 22:55

   Tuossa hotellissa riitti ihastelemista, kuin myös itse Veronan kauniissa kaupungissakin!

  Vastaa

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.