Pallontallaajat.net
Valikko
Italia

Täsmävinkki Bolognan yöhön

maaliskuu 17, 2015

Kun maaliskuinen iltapäivä alkaa hämärtyä illaksi, Bolognan valot syttyvät ja pukevat kaupungin aivan uudenlaiseen asuun.

Bologna, Italia

Bologna, Italia

Bologna, Italia

Bologna, Italia

Bologna, Italia

Bologna by night

Piazza Maggiore in Bologna by night

Minne Bolognan yössä kannattaa suunnata?

Marimenten toimituksen yksimielinen vastaus:

Mercato delle Erbe, Bologna

Mercato delle Erbelle! (suom. ‘vihannestori’)

Tämä päiväsaikaan kauppahallin tavoin toimiva, katettu markkina-alue (osoite Via Ugo Bassi 25) muuntautuu iltaisin viihdekeitaaksi, jonne lukuisat yöelämännälkäiset suuntaavat oluelle (parisen euroa), viinilasilliselle, tai vaikkapa aperitiiville, pienten suupalojen kera, tapaamaan kavereita ja nauttimaan kaupungin rauhallisesta illasta.

Mercato delle Erbe, Bologna

Mercato delle Erbe, Bologna

Mercato delle Erbe, Bologna

Yllättävän valoisasta iltaelämän keskittymästä ei varsinaisesti löydy hämyisän tunnelmallista fiilistä, vaan se sopii nimenomaan aloittelupaikaksi, josta on hyvä jatkaa matkaa toiseen kuppilaan parin lasillisen jälkeen.

Bologna, Italy by night

Piazza Maggiore in Bologna by night

Kirjoittaessa soi Polaco – Es mi noche

Eng: A crucial nightlife tip for Bologna: Mercato delle Erbe, which is crowded like anything, but popular and a great spot for people watching and for having the first couple of glasses of beer/wine/cocktails of the night!

Saatat myös pitää näistä

4 Kommenttia

 • Vastaa Annika - Tarinoita Maailmalta maaliskuu 17, 2015 at 13:40

  Haha, olipas kivan oloinen paikka! Uskon, että on varmasti meluisaa, kun noin paljon italialaisia samassa tilassa :D

  • Vastaa Mari maaliskuu 19, 2015 at 00:40

   Joo, en tiedä kuuliko siellä kukaan toisiaan kun kaikkien suut näytti käyvän yhtä aikaa :D

 • Vastaa Jenni / Globe Called Home maaliskuu 18, 2015 at 13:21

  Mahtava vinkki! Tuo kuulostaa nimittäin sellaiselta, että ei varmasti matkailija löytäisi perille… tai ei ainakaan me löydetty kun melkein kymmenen vuotta sitten Bolognassa käytiin kääntymässä. :D Madridissa oli muuten vähän samanlainen meininki, että jengi lähti bilettämään torille. Tykkäsin, vaikka olikin aika omituinen konsepti suomalaiseen korvaan.

  • Vastaa Mari maaliskuu 19, 2015 at 00:44

   Kiva kun kommentoit Jenni! En olisi itsekään löytänyt tuota paikkaa, ellei Bolognassa asuva kaverini olisi vienyt minua sinne. Toribiletykset kuulostaa erikoisilta mutta nähtävästi se on oikein toimiva konsepti. Ja kiitti vinkistä, pitää pistää korvan taa mahdollista Madridin visiittiä varten :)

  Vastaa

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.