Pallontallaajat.net
Valikko
Uncategorized

Oi! Oi! Brazil!

syyskuu 30, 2014

Aurinkoista tiistaiaamua kaikille!

Harvinaisen ymmärrettävän vähäisten yöunien jälkeen on kutkuttavan hämmentävän jänskättävä olo herätä vihdoin kauan odotettuun lähtöpäivän aamuun ja tuudittautua siihen ajatukseen, että nukun varmaan unenpuutteeni lentojen aikana melko hyväsesti pois.

Viime postauksen aikaisen Brasilian lähtöpaniikin kynnyksellä unehtui yllättäinkin mainita pari tuikitärkeää asiaa, joten kirjaan ne tähän vielä ylös ennen kuin suuntaan kohti Helsinki-Vantaata:

1. Jätän tälläkin reissullani rakkaan läppärini asuntoni hellään huomaan, sekä käytännöllisistä että turvallisuussyistä johtuen. Ilman läppäriä on yksinkertaisesti helpompi matkustaa, puikkelehtia lukuisten lentokenttäturvatarkastusten läpi sujuvammin ja kevyemmällä varustuksella. Turvallisuuteen viitaten en myöskään halua kantaa mitään arvokkaan näköistä tavaraa mukanani, joka saattaisi herättää mahdollisten pitkäkyntisten mielenkiinnon, etenkin kun on kyse Lattarimaista. Lisäksi tapani mukaan pyrin nauttimaan reissusta täysin siemauksin ilman ruudun taakse lukkiutumista, ja reissusta palatessa haluan ajan kanssa panostaa reissutarinoiden kertomiseen ja näin ollen reflektoida teidän lisäksi itsellenikin matkakokemuksiani ihan ajatuksen kanssa.

2. Sen sijaan päivitän paikan päältä kuvia Instagramiin ja oman @maricomente -tilini lisäksi vien mielelläni myös Suomen suosituimman matkailumedia Rantapallon @rantapallofi -tilin seuraajat mukanani nojatuolimatkalle kohti Brasilian lämpöisiä tunnelmia. Käykäähän seurailemassa ja tykkäilemässä täällä ja täällä!

3. Mahdollisuuksien mukaan kirjoitan lyhyesti kuulumisia Marimenten Facebook -sivulle, jota voi seurata täällä. Sinne linkitän myös aina uusimmat blogipostaukseni ja muita enemmän tai vähemmän matkailuun liittyviä kivoja juttuja, joten kannattaa käydä sielläkin tykkäilemässä!

4. Olen tosiaan lähdössä reissuun yksin, mutta jos joku paikallinen gigolo keksii udella, niin mulla on mukana poikakaveri / aviomies / useita miespuolisia kavereita / iso ja vaarallinen lemmikkileopardi. Ha.

Mukavaa syysviikon jatkoa teille, palaillaan blogin puolella toivottavasti ensi viikon lopulla!

marimente

Kirjoittaessa soi Emis Killa – Maracaná, joka on kuvattu Rion kaupungin eläväisessä sykkeessä

Eng: Time to get going and start my journey to Brazil! I will leave my laptop back home but will keep on updating Instagram @maricomente and @rantapallofi as well as the Marimente’s Facebook account. You’re warmly welcome to follow my journey through these social media channels until I get back home and start posting my experiences on the blog again. Abraços e beijos, hugs and kisses til’ then!

Saatat myös pitää näistä

12 Kommenttia

 • Vastaa Kthetraveller syyskuu 30, 2014 at 12:22

  Hyvää matkaa ja rohkea nainen kyllä olet :)

  • Vastaa Mari lokakuu 11, 2014 at 15:50

   Kiitos paljon Kthetraveller! :)

 • Vastaa Elina / Narulelu maailmalla syyskuu 30, 2014 at 14:43

  Rispektii! :D Ihanaa seikkailua Reissuleidille!

  • Vastaa Mari lokakuu 11, 2014 at 15:50

   Jee, kiitos kovasti Elina! :)

 • Vastaa Annika - Tarinoita Maailmalta syyskuu 30, 2014 at 14:59

  Hahaa, hyvää matkaa sulle ja lemmikkileopardille :D

  • Vastaa Mari lokakuu 11, 2014 at 15:51

   Kiitos Annika! Kaikenlaista eläintä löytykin reissun päältä.. :D

 • Vastaa Jerry / Pako Arjesta syyskuu 30, 2014 at 18:41

  Aivan mielettömän hyvää matkaa :)! Mahtavaa, että pääset toteuttamaan tuollaisen reissun. Kiva päästä seuraamaan Instan kautta matkaasi :).

  Ps. Kiitos biisisuosituksesta :)

  • Vastaa Mari lokakuu 11, 2014 at 15:52

   Kiitos ja ole hyvä Jerry! Mustakin oli ihan mahtava lähteä tuollaselle reissulle, ja instaankin sain aina välillä ladattua kuvan jos toisenkin :

 • Vastaa Kaukokaipuun Nella lokakuu 3, 2014 at 19:44

  Ihanaa matkaa! <3

  • Vastaa Mari lokakuu 11, 2014 at 15:52

   Kiitos paljon Nella! <3

 • Vastaa säppä lokakuu 5, 2014 at 00:29

  KIvaa matkaa! Odotan postauksia innolla, kun itsellä on sinne suuntaan myös matkahaaveita… :)

  • Vastaa Mari lokakuu 11, 2014 at 15:54

   Kiitos säppä! Oi ihana jos sullakin on Brasilian suunta haaveena! Näitä postauksia aiheesta alkaa pikku hiljaa tipahdella kotiutumisen jälkeen :)

  Vastaa