Pallontallaajat.net
Valikko
Budjettimatkailu

Tallinnan yössä: Club Hollywood

syyskuu 9, 2014

Aurinko alkoi laskea Tallinnan vanhankaupungin yllä, ja levottomat menojalkamme vastaavasti vähitellen vipattaa.night09

night10

Dog face is the new duck face!

Menneellä Tallinnan reissullamme oli päästävä testaamaan tyttöjen illan hengessä myös kaupungin yöelämää. Sokos Hotel Virun yhteydestä löytyvään yökerho Café Amigoon emme kuitenkaan jääneet, vaan suuntasimme lähes pomminvarman, supertarkan omapiirtämän karttamme avulla kohti klubeja, joista kaverini oli saanut vinkkejä paikallisilta tuttaviltaan.

Tallinnan yössä

night02

night03

Miten näin hienon ja selkeän kartan avulla voisi erehtyä suunnasta…? :D

Vain pikkasen erehdyimme korttelinvälistä, kunnes löysimme tiemme vanhassakaupungissa, aivan kävelymatkan päässä hotelliltamme sijaitsevaan Club Hollywoodiin, joka on Tallinnan vanhin yökerho ja saavuttanut 18 vuoden kunnioitettavan iän toimintavuosissaan. Ja tämän vaatimattoman pytingin näyttävyys ei paljoa hävinnyt lupaavalle nimelle:

night04

Tallinna Club Hollywood

Varsin houkuttelevaa tässä paikassa myös oli se, että naisille on ilmainen sisäänpääsy klo 23.30 asti. Alkuillasta klubi näyttikin olevan valtoimenaan täynnä hameväkeä, mutta kuten vanha kunnon yöelämän markkinointikikka toimii: missä on paljon naisia, on pian myös runsaasti miehiä. Merkittävä huomio oli myös se, ettei paikan päällä kuullut suomen kieltä lainkaan vaan kaikesta päätellen sympaattinen naapurikansa oli vallannut klubin tanssilattiat. En ole sellainen reissaaja, joka maamme ulkopuolella tietoisesti välttelisi muita suomalaisia, mutta tavallaan on mukavaa huomata olevansa paikassa, jonne jokainen minun kaltaiseni turisti ei ole löytänyt.

night08

Paikalla oli live-DJ ja musiikki vaihtelikin laidasta laitaan, enimmäkseen kuitenkin seilattiin r&b-hiphop-linjalla, joten viihdyimme tanssilattialla enemmän tai vähemmän koko illan. Siiderin sai baaritiskiltä hintaan 5,50e ja jonotella ei tarvinnut missään vaiheessa, vaikka paikka kuhisikin yöelämännälkäistä yleisöä. Asiakaskunta oli lähes poikkeuksetta hyvin nuorta, mutta varsinaista ikäkriisiä ei kuitenkaan tarvinnut alkaa potea, eikä klubilla tullut liian pintaliito-olo hienoista puitteistaan huolimatta.

night07

night11

night05

Riikka edustaa! Bloggaaja itse pysyi nähtävästi koko illan kameran takana :)

Club Hollywoodin yleisfiilis oli mielestäni kaiken kaikkiaan mukava ja mutkaton, eli jos tanssijalkaa alkaa kutkuttaa Tallinnan yössä, kannattaa ihmeessä testata tämä yökerho!

Mites teillä, tykkäättekö käydä reissun päällä fiilistelemässä kohteen yöelämää?

Kirjoittaessa soi will.i.am & Cody Wise – It’s My Birthday

Eng: If you’re into nightlife and dancing, here’s a tip for visiting Tallinn: Club Hollywood situated in the Old Town offers fancy premises, vibrant music with live-DJ’s and overall a great atmosphere if you feel like wiggle wiggle wiggle until 5 o’clock in the morning!

Saatat myös pitää näistä

14 Kommenttia

 • Vastaa Kthetraveller syyskuu 9, 2014 at 22:41

  Oi, yöelämä, mikä se on? ;) Lasten takia yöelämä jää kokematta reissuilla taikka sitten “rajoitteena” on tuo minun mieheni. Ei se tosin haittaa sillä nuoruudessa tuli mentyä paljon ja lujaa. Mutta täytyypi myöntää että jos olisin muulla porukalla liikenteessä niin piipahtaisin takuuvarmasti katselemassa paikallista yöelämää. Kunnon menoa sen silloin pitäisi sitten olla, paljon porukkaa, hyvää bilemusiikkia ja partytunnelmaa.

  • Vastaa Mari syyskuu 10, 2014 at 16:26

   Tuo on totta, että riippuu vähän reissuseurasta tuleeko käytyä paikan päällä yöelämässä. Ja itse asiassa riippuu tietenkin myös kohteesta, esim. Nicaraguan pienimmässä saarikylässä ei pahemmin yöelämää löydy, vaan pimeän tullen mennään pian nukkumaan, että jaksaa aamulla nousta aikasin ylös hyödyntääkseen valosat tunnit. Mutta noin tyttöjen hömppäviikonlopun hengessä kaupunkikohteessa se bilefiilis lähes poikkeuksetta kuuluu asiaan ;)

 • Vastaa jyka syyskuu 9, 2014 at 23:27

  kävin tuolla pari kesää sitten, vaikka väkeä ei ollut kovin paljoa niin musiikki soi ihan stanan kovaa joka puolella baaria, piti jutella vieressä olevalle kaverille huutamalla. Nojoo ehkä oon liian vanha teinidiskoon :D

  • Vastaa Mari syyskuu 10, 2014 at 16:29

   Olihan siellä aika lailla volyymit kaakossa, ja jos jutella halusi tai ylipäätään kuulla mitä kaveri sanoo piti mielellään suunnata vähän sivummalle sohville. Ja hei kukaan ei oo liian vanha satunnaiseen teinidiskoon! ;)

 • Vastaa Maarit Johanna syyskuu 10, 2014 at 00:09

  Hahaa :D Olen käynyt baarissa reissussa kun voitin matkan Madridiin EMA-gaalaan 2010, ja olin juuri kuukausi sitten täyttänyt kahdeksantoista. Hotellimme vieressä oli clubi joka sisältä oli valtava ja ihan mielettömän hieno, sisäänpääsykin 18€. Muistuttaa aivan tätä kyseistä! Voisin käydä muistoja verestämässä mutta en ole partyperson. :) Hauska postaus kuitenkin!

  • Vastaa Mari syyskuu 10, 2014 at 16:33

   Kiitos Maarit Johanna! :) Hui, aika suolainen sisäänpääsymaksu tuolla mainitsemallasi klubilla! Juurikin noiden kalliiden maksujen ja drinkkien takia on vähän mennyt maku käydä ihan klubeilla, vaikka tykkäänkin kovasti tanssia. Monesti jokin mukavan kotoisa ja lämminhenkinen pubi omalla hyvällä porukalla saattaa nykyään voittaa varsinaisen yöelämässä riekkumisen 6-0 :)

 • Vastaa Annika - Tarinoita Maailmalta syyskuu 10, 2014 at 01:19

  Makeen näköinen paikka!! Edelleenkään ei ole aivan mun juttu nuo meluisammat paikat, mutta uskon kyllä että te nautitte ;) Ja tuo Dog face kuva :D Luojan kiitos en ollut juomassa mitään, olis muuten ollut läppäri vaarassa :D

  • Vastaa Mari syyskuu 10, 2014 at 16:42

   Hehee Annika, pitää muistaa olla hörppimättä kun vastaan tulee ‘dog face’-kuva! :D Paikka oli kyllä varsin pramea, ja tuttuun tyyliin vedettiinkin Riikan kanssa kannat kattoon ;) Sinut suunnittelin vieväni tammikuussa jonnekin rauhallisempaan, tunnelmalliseen illanviettopaikkaan! :)

 • Vastaa Anne | Metallia Matkassa syyskuu 10, 2014 at 11:26

  Me käydään reissussa aika paljon yöjalassa ja tutustumassa paikalliseen baaritarjontaan. Tosin viime aikoina enemmän on alkanut kiinnostaa rock/metallibaarit, kuin perinteiset yökerhot kun ei niissä täällä kotonakaan oikein käydä. Mutta kyllä, pakko sitä yleensä on ainakin kerran käydä katsastamassa paikallista yöelämää :)

  Tallinnassa ei ole pahemmin yöelämässä tullut käytyä, mutta joku kerta olis kiva lähteä sinne ihan vaan “bilettämään”!

  • Vastaa Mari syyskuu 10, 2014 at 16:49

   Hienoa Anne että löytyi muitakin yöelämässä viihtyjiä! :) Musta myös tuntuu, että nykyään ihan varsinaisten yökerhojen sijaan haluaa jonnekin baariin tai pubiin, jossa kuulee omien ajatustensa lisäksi myös mitä kaverit puhuu. Mutta ylipäätään tykkään käydä fiilistelemässä uutta kaupunkia myös yöaikaan!

 • Vastaa Teea syyskuu 10, 2014 at 19:51

  Ehdottomasti haluan (useimmilla) reissuilla käydä katsastamassa myös yöelämää, tavalla tai toisella! Edes sitten hetkeksi, en useinkaan jaksa klubeille asti, mutta ilta/yövirkkuna sitä tulee luonnollisesti liikuttua ulkona myös yön tunteina. Kävelylenkiltä yöpalalle, keikalle (kadulle / baariin) tai lasilliselle pubiin on aina silloin tällöin mukava mennä. Joskus tulee mentyä niille klubeillekin asti, mutta sitten pitää olla hyvää tanssimusaa kun keskustellakaan ei melussa voi. Klubeja enemmän pidänkin istuskelupubeista ja baareista, joissa on jokin esiintyjä (bändi, standup, impro jne). Fiiliksestä, matkaseurasta ja tietenkin itse ympäristöstä riippuu siis hyvin paljon millä tavoin sitä yöelämää käy katsastamassa uudessa paikassa :).

  • Vastaa Mari syyskuu 11, 2014 at 14:57

   Täällä on myös toinen iltavirkku ja yökukkuja! Mulle sopii luontaiseen rytmiini, että valvon myöhään, joten kun kerran olen hereillä niin on mukava lähteä tutkimaan kaupunkia reissun päällä myös yöaikaan. Ja sama homma että klubin musiikin täytyy olla hyvää, koska tanssimaan sinne useimmiten siinä vaiheessa lähdetään :) Tykkään myös tosi paljon kaikista kotoisista fiilistelypubeista, baareista, etenkin jos niissä on vaikka joku soittamassa akustista kitaraa ja laulamassa…ihan parasta!

   • Vastaa Teea syyskuu 11, 2014 at 20:00

    Juuri näin, fiilistelypubit on parhaita :). Ja oih, kitaraa ja laulua, iltasella jossakin viihtyisässä paikassa. Ei voi mennä vikaan!

    • Vastaa Mari syyskuu 12, 2014 at 10:57

     Niinpä, voisko olla mitään parempaa! :)

  Vastaa

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.