Pallontallaajat.net
Valikko
Uncategorized

Merimaailman viilennystä

elokuu 11, 2014

Jossain vaiheessa, kun nämä lähes loppumattomilta tuntuvat hellekelit alkaa jo hieman turruttaa (ei sillä että valittaisin, mutta… :) ) tekee mieli jo vähän vetäytyä jonnekin viileämpään sisätilaan.

Mikä voisi olla tähän lähes täydellinen ratkaisu?

sealife12

sealife11

sealife09

Joko tunnistitte paikan?

Viimeksi olimme muutaman blogaajakolleegan kanssa kutsuvieraina Sea Life Helsingin blogijulkaisutilaisuudessa, ja näin kesällä teki mieli lähteä käymään siellä toisenkin kerran ihmettelemässä mitä eksoottisimpia mereneläviä.

sealife13

sealife03

sealife04

sealife14

sealife05

sealife02

sealife

Tuijotuskilpailu? :)

sealife06

Nemo-kala!

Ja kerran kesässä on myös käytävä Lintsillä, ja syötävä vaaleanpunaista hattaraa niin että illalla saa rapsutella sen sulaneita ja tippuneita rippeitä vielä sääristä ja tennareiltakin! :)

lintsi

Yhtä haltioissaan kuin lapsi karkkikaupassa

Kirjoittaessa soi Lilly Wood & The Prick and Robin Schulz – Prayer in C

Eng: When the temperature rises too hot and you feel like for a soothing place to cool you down, Sea Life Helsinki is a great option. Exploring the exotic fish and other sea creatures and afterwards heading for Linnanmäki amusement park for a cotton candy is a must-do at least once in a summer!

Saatat myös pitää näistä

2 Kommenttia

 • Vastaa Jenni elokuu 14, 2014 at 02:47

  Sain joskus lahjakortin Sea Worldiin, mutta unohdin käyttää sen. Harmittaa. Sinne ei tule koskaan kuitenkaan lähdettyä täältä Turusta asiasta tehden. Pitäisi ehkä tehdä jokin päiväretki stadiin ja koluta sekä Sea World, että Heureka.

  – Jenni / http://no-more-lovesongs.blogspot.com

  • Vastaa Mari elokuu 14, 2014 at 11:35

   Suosittelen ehdottomasti! Vaikka mulla oli jo toinen kerta saman vuoden sisällä, niin varmaan lähtisin vaikka kolmannenkin kerran :) Ja Heureka on myös mulla vielä jostain syystä käymättä, vaikka onkin tuossa kohtuullisen lähellä ja kiinnostaisi kovasti.

  Vastaa

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.