Pallontallaajat.net
Valikko
Uncategorized

Kuulumisia ja pientä road trippia

heinäkuu 11, 2014

Moikka moi, ja hyvää perrrjantaita itse kullekin!

Mulla ei oikeastaan ole nyt sen tähdellisempää asiaa, Istanbulin tunnustuksia on ehkä vielä parisen kappaletta tulossa myöhemmin, mutta ajattelin muuten vaan kertoilla lyhykäisesti kuulumisiani tänne blogiin.

Olkapää kulkee edelleen enemmän tai vähemmän mukana murtumisensa jälkeen, oon koittanut välillä vähän verrytellä sitä ja varovasti nostella oikeaa käsivartta vasemman käden varassa, kun lääkäri ohjeisti, että tällä viikolla niin voi jo pikkuhiljaa alkaa tehdä. Etenkin aamuisin käsi on vielä melko kipeä, ja edelleen meen kipulääkkeillä, mutta hiljaa hyvä tulee, eikö niin? Varovainen oon ennen kaikkea nyt ollut kantositeeni kanssa liikkuessa, etten ainakaan enempää onnistu telomaan tätä, kun kerran näinkin hyvin pystyn olemaan sen kanssa.

Tänään olisi luvassa kovasti rakastamani lentämisen sijaan vaihtelun vuoksi pientä kesäistä road trippia hyvässä seurassa Helsingistä Ouluun ja siitä edelleen Pudasjärvelle kummitytön 5-vuotissynttäreille. Pudikselta jatkan ensi viikolla vielä Kajaaniin, jossa kuulemani mukaan on koko viikon ajan meneillään Kyläjuhlat, jossa on ohjelmaa jokaiselle sukupolvelle. Toivottavasti saan asiasta ja ylipäätään Kainuun matkailun vetovoimaisuudesta jonkin sortin raporttia tänne bloginkin puolelle! :)

img02

Tervanpolttoa Kainutlaatuinen-tapahtumassa Senaatintorilla

Jos ootte tänä viikonloppuna Helsingissä, niin myös täällä on yllättäinkin kaikenlaista kivaa menoa luvassa. Lauantaina esimerkiksi Koffarin puistossa on piknik-henkinen puistokonsertti, jossa monen muun suomalaisen esiintyjän lisäksi lavalle kiipeää muun muassa hienolla Vadelmavene-hitillään valloittanut Kasmir. Jos ootte lähistöllä, niin käykää ihmeessä paikan päällä kuuntelemassa tätä ja monia muita hyviä artisteja!

img01

Näkymä Suurkirkolle Finnair Sky Wheel -maailmanpyörän sinisestä kopista

Hauskaa ja lämmintä viikonloppua teille kaikille – palaillaan varmaankin Kainuusta käsin! (:

Eng: Just updating that I’m still alive and recovering with my broken shoulder and will be off for a small road trip from Helsinki to Oulu, Pudasjärvi and Kajaani. Have a great summer weekend everyone!

Saatat myös pitää näistä

2 Kommenttia

 • Vastaa Anna Koskela heinäkuu 12, 2014 at 09:35

  Ollut varmaan melko kuuma ajaa Hesasta tänne pohjoiseen :)

  Meinattiin lähteä Asuntomessuille, mutta ei tässä helteessä viitsi lähteä autoon istumaan. Toivottavasti sun käsi älyää parantua mahdollisimman pian!

  • Vastaa Mari heinäkuu 15, 2014 at 15:47

   Kiitos Anna paranemistoivotuksista!

   Onneksi oli ilmastointi autossa niin kuumuuden sijaan sai melkeinpä ennemminkin palella sisällä :) Pitkä matkahan tuo on ajella, mutta onneksi kuskilla ei näyttänyt tuntuvan missään sen päivän liki 800 km lenkki!

  Vastaa