Pallontallaajat.net
Valikko
Uncategorized

Nivea Sun uutuustuotteet testauksessa

heinäkuu 9, 2014

Nyt kun koko Suomi vihdoin kylpee heinäkuun helteissä ja aurinkoa on riittänyt jo useammalle päivälle putkeen, pääsin vihdoin testaamaan blogini kautta saamiani uutukaisia Nivea Sun -aurinkotuotteita.

nivea

Olen koko pienen ikäni luottanut Nivean iho- ja aurinkotuotteisiin, koska tiedän omalla kohdallani, että ne sopivat iholleni eivätkä aiheuta minkään sortin epätoivottuja reaktioita auringossakaan. Näin ollen bloggaajana uskon näihin tuotteisiin ja oman kokemukseni perusteella voin suositella niitä teillekin. Lisäksi Nivean aurinkotuotteissa on se jotenkin nostalginen kesän tuoksu – sen haistaessa tietää, että helteet ovat saapuneet ja auringonpalvonta voi pitkän talven ja epävakaan alkukesän jälkeen viimein alkaa!

nivea02

Uutuustuotteista omaksi lempparikseni on jo muodostunut Nivea Sun Protect & Refresh Invisible Cooling Mist, eli sumutettavassa pullossa tuleva viilentävä suihke suojakertoimella 20. Tuotetta on tosi kätevä suihkuttaa joka paikkaan, se ei tahmaa eikä ainakaan mulla ole sotkenut bikineitä tai vaatteita. Viilentävästä vaikutuksesta en ole niin varma – tuoteselostuksen mukaan sisällössä on mukana mentolia, ja ehkä se ylipäätään suihkutuksen hetkellä viilentää. Sen pitkäaikaisempaa viilentävää vaikutusta en ole kuitenkaan erityisemmin huomannut. Kuumalla kesäkelillä varmaan se järveen tai mereen pulahtaminen viilentää parhaiten! ;)

Toinen testaukseen saamani tuote on Nivea Sun Protect & Refresh Invisible Cooling Sun Spray SK 20, eli samankaltainen kuin edellinen tuote, mutta muovisena suihkepulloversiona suihkuta-levitä -systeemillä. Aiemmin samankaltaisessa pullossa olevaa tuotetta ostaneena totesin levityksen jälkeen käsien lipsuvan yrittäessä suihkuttaa lisää, mutta tämä versio piti yllätyksekseni lupauksensa rasvattomasta koostumuksesta ja toimi näin ollen lähes yhtä hyvin kuin sumutepulloversio.

Näiden aurinkosuojatuotteiden ohella pääsin myös testaamaan Nivea Sun In-Shower Refreshing After Sun Lotion -voidetta, joka levitetään auringonoton jälkeisen suihkun jälkeen kostealle iholle ja sen jälkeen huuhdellaan pois. Mielestäni tämä on kätevä vaihtoehto perinteiselle after sun-voiteelle, koska se ei jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi, mutta silti iholle jää kosteutettu olo. Tämän päälle voi myös hyvin vetää vaatteet ylle ja jatkaa kesäillan rientoihin!

Pieni kehitysidea kävi vielä lopuksi mielessäni: olisiko ensi kesäksi mahdollista saada myös after sun sumutepullossa? Esimerkiksi Australian Gold -aurinkosuojavalmistajalla on tällainen tuote, joka oli aivan ehdoton esimerkiksi Meksikon parin vuoden takaisella reissullani.

cancun

Lisää aurinkotuotekokeiluja voi käydä vertailemassa Rantapallon suuressa aurinkotuotetestissä 2014.

*Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Nivean kanssa*

Kirjoittaessa soi Chebaleba – Kuumalle hiekalle

Eng: Got some new Nivea Sun products to be tested and found most of them great and useful under the hot Finnish sun!

Saatat myös pitää näistä

2 Kommenttia

 • Vastaa Inka heinäkuu 9, 2014 at 22:13

  Suihkutettava after sun on kyllä aika pop varsinkin siinä vaiheessa, kun iho käryää niin pahasti että on kosketusherkkä. Siinä ei ihan heti ensimmäisenä tule mieleen alkaa hinkata yhtään mitään herkälle iholle.

  • Vastaa Mari heinäkuu 9, 2014 at 23:56

   Niinpä, siinä vaiheessa se on suorastaan pelastus! Ja suihkutettavaa after sunia saa kätevästi ite selkäänkin, jos ei sillä hetkellä satu olemaan halukasta selänrasvaajaa lähettyvillä :)

  Vastaa

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.