Pallontallaajat.net
Valikko
Lattarimaat Majoitusvinkit

Mintunvihreitä unia Sinisessä Kaktushedelmässä

huhtikuu 24, 2014

sjds01

Aiemmin kertoilinkin teille tässä postauksessa surffihenkisestä San Juan del Surin rantahippikylästä Nicaraguan Tyynenmeren puoleisella rannikolla. Näin jälkeen päin halusin vielä palata paikan majoitukseemme, Hotel Azul Pitahayaan (suom. Sininen Kaktushedelmä) ja kertoilla kokemuksiamme kyseisestä pikku majapaikasta.

sjds06

sjds07

Hotelli sijaitsee pienen kalastajakylästä kehittyneen San Juan del Surin keskustassa ja on vain kivenheiton päässä hiekkarannasta ja meren kuohuvista aalloista. Sijaintinsa puolesta alunperin valitsimmekin tämän hotellin, joka oli lähinnä Annikan käsialaa, kuten itse asiassa lähestulkoon kaikki muutkin Väli-Amerikan reissun majoituksemme – kiitos vielä Annikalle näin jälkikäteen, kun jaksoit kärsivällisesti etsiskellä erinomaisia majoituspaikkoja! :) Itehän löysin ja varasin meille sen Costa Rican myrskyisen yön mökin, jossa osassa ikkunaa ei ollut kiinteää lasia ollenkaan, joten… Eli jos haluatte tästä blogista majoitusvinkkejä, suosittelen varautumaan pieniin yllätyksiin! :) Ja tästä muuten puheen ollen, varailin just mun Istanbulin majoitukset – niitä siis erittäin suurella mielenkiinnolla odottaen!

sjds08

sjds03

Jos palataan pienen rönsyilyn jälkeen takaisin postauksen alkuperäiseen aiheeseen – Hotel Azul Pitahayassa on noin kymmenkunta huonetta kolmessa kerroksessa. Meidän kahden hengen huoneemme kahdella queen size-sängyllä sijaitsi heti paikan katutasossa, respan lähellä ja rannalta tullessa kätevän vartalo- jalkasuihkun vieressä. Huoneesta löytyi ilmastointi sekä kattotuuletin, ja hotelliin kuuluvan baari-kahvila-ravintola BarrioCafén langaton netti ylsi vielä sopivasti meidän huoneeseemme :) Tämä kauniisti mintunvihreällä ja valkoisella maalattu huoneemme maksoi euroissa ainoastaan noin 17,40e/hlö/yö ja päälle otimme 2,30e maksaneen tukevan aamupalan.

sjds02

sjds12

Ei kaksi tai kolme vaan peräti VIISI tyynyä sängyssä! (: Ja itehän nukun vaan ja ainoastaan yhdellä…

sjds13

Ystävänpäivänä huoneessamme odotti tämä kaunis tervehdys

sjds11

Turkoosia, puuta ja simpukankuoria kylppärin sisustuksessa <3

Paikan harvoja miinuksia oli kylmä vesi suihkussa, joka ei kuitenkaan varsinaisesti kahden reissufriidun maailmaa kaatanut. Lisäksi allekirjoittanutta jäi hieman kismittämään kahvimaito, joka ei sisältynyt erikseen maksettuun aamupalaan ja josta sain pulittaa erikseen 18 cordobaa, eli 50 senttiä, jolla olisin saanut jo kokonaan uuden kupillisen kahvia… :P

sjds04

Hotellin baari on suosittu illanviettopaikka…

sjds10

…ja aamuisin sieltä saa näin mehevän, tyypillisen väliamerikkalaisen aamiaisen

sjds09

Eng: Our accommodation in San Juan del Sur, Nicaragua was a beautifully coloured Hotel Azul Pitahaya. We stayed in a double room with two queen size beds, AC and a fan and payed appr. 17,40 euros per person per night – not bad at all for the central location nearby the beachside! The hotel has a nice bar/cafe/restaurant called BarrioCafé which is popular especially during evenings and where you can enjoy typical Central American breakfast gallo pinto for an additional price of 2,30 euros. We enjoyed this accommodation very much despite the cold water in shower and still another additional fee of milk for the coffee.

Saatat myös pitää näistä

2 Kommenttia

  • Vastaa Annika - Tarinoita Maailmalta huhtikuu 25, 2014 at 04:03

    Noh, älähän nyt, taidettiin molemmat tehdä tutkimustyötä ;) Ja musta se sun varaama Costa Rican paikka oli edelleen paras majoituspaikkamme :D

    • Vastaa Mari huhtikuu 25, 2014 at 17:01

      Oli se varmaan laadullisesti eli lähinnä mökin kunnon suhteen yksi parhaimmista tuolla reissulla, mutta en vaan oo vieläkään päässyt yli niistä ikkunoista ;)

    Vastaa