Pallontallaajat.net
Valikko
Uncategorized

Pieni ilmoitusluontoinen asia

maaliskuu 29, 2014

Moi ja aurinkoista lauantaiaamua!

Olen nyt aika innoissani, kun saan jakaa teidän kanssa tämän uutiskynnyksen ylittävän tiedon:

Marimente-matkablogi on nyt vihdoin myös Facebookissa!

Tästä eteenpäin päivitän blogin Facebook-sivulla kaikki uudet postaukset ja muita blogin aiheisiin liittyviä asioita ja uutisia. Menossa entistä paremmin mukana pysyt siis tykkäämällä sivusta täällä :)

Mukavaa viikonloppua kaikille!

baltic

Eng: Good morning guys! I’m very happy to inform Marimente is now finally and officially on Facebook as well! If you want to get all the latest updates of my postings and other travel related stuff, just go here and press the ‘Like’ button to follow my adventures further.Thank you and have a great, sunny weekend! :)

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Vastaa