Pallontallaajat.net
Valikko
Uncategorized

Suuntana Matka 2014

tammikuu 12, 2014

Osa teistä lukijoista onkin jo aiemmin huomannut punaisen Matka 2014 -messubloggaajalogon tämän blogin oikeassa reunassa.

Matka_Bloggaaja_logo13Kyseessä on koko maailman kohtauspaikka ja Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Helsingin Messukeskuksessa 17.-19.1.2014. Esittelyssä on jopa 80 eri maata, eli toisin sanottuna:

Tapahtuma on kuin matka maailman ympäri yhdessä päivässä!

matka01Oma ensimmäinen ja paras Matkamessumuistoni on vuodelta 2007, kun matkailuopiskelijoiden kanssa huristelimme bussilla Kajaanista Helsinkiin varta vasten Matkamessuja varten. Parhaiten silloin jäi mieleen Malesian matkanjärjestäjien vieraanvaraisuus – heiltä kysyessä tarkemmin maan matkakohteista, meitä pyydettiin kaverini kanssa istahtamaan alas keskustelemaan Malesiasta matkailumaana kaikessa rauhassa muulta messuhälinältä.

Tämän lisäksi olen vieraillut Matkamessuilla pariin otteeseen, hakenut sieltä reissuinspiraatiota (vaikka sitä on aina ollut ilman ylimääräistä buustaustakin ;) ), ja päässyt muun muassa spontaanisti pyörähtelemään salsan askelia Kuuban kojulla! Viime vuotiset messut jäivät valitettavasti väliin New Yorkin reissun ja vastaavanlaisen tapahtuman The New York Times Travel Show‘n vuoksi, mutta tänä vuonna aion panostaa Matkamessujen tutkimiseen sitäkin pontevammin! :)

matka03

Yhtenä Matkamessuille kutsutuista virallisista matkabloggaajista haluan tutustua messuilla matkailun uusiin tuuliin, hakea vinkkejä tulevan kesän matkakohteeksi, mutta ennen kaikkea etsiä reissufiilistä, tutustua muihin matkabloggaajiin, niin suomalaisiin kuin kansainvälisiinkin ja kuulla mielenkiintoisia matkakokemuksia ja -tarinoita.

matka02

Perinteisten ja suosituimpien matkakohteiden ohella messuilla on tänä vuonna esillä kymmenen uutuusmaata: Albania, Argentiina, Aruba, Bangladesh, Sri Lanka, Mauritius, Meksiko, Peru, Turkmenistan sekä Lesotho.

Lisää tietoa Matkamessuista, yli 1000 näytteilleasettajasta, ohjelmasta sekä messutärpeistä löytyy täältä.

Messuilla tavataan, ja raporttia seuraa perässä!

matka04

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Vastaa