Pallontallaajat.net
Valikko
Uncategorized

Uusia tuulia – Marimente muuttaa!

kesäkuu 19, 2013

Moikka moi kaikille!

Pienen lyhykäisen blogihiljaiselon jälkeen oon aika innoissani ilmoittamassa teille, rakkaat lukijat, että Marimente-blogi on siirtynyt Pallontallaajat-omatoimimatkailusivuston yhteyteen. Pallontallaajat on se tietolähde, mistä olen usein saanut ne kaikista parhaimmat, ja erikoisimmat kokemuksen arvoiset reissuvinkit siitä lähtien, kun maa on poltellut jalkojen alla ja reissukuume nostellut päätään.

rajamakiKoska siellä ruudun takana saattaapi olla nyt useampi uusikin silmäpari, halusin lyhyesti kerrata, missä oikein mennään ja kukamitähäh. Eli olen 25-vuotias matkailuun koukuttautunut kajaanilainen mutta nykyisin Helsingissä reilut pari vuotta viihtynyt ikuinen haaveilija ja englanninkielisen matkailualan restonomi. Rakastan energistä reggaeton-musiikkia, värikkäitä asusteita sekä kaunista espanjan kieltä. Reissuillani haluan oppia uusista kulttuureista, tutustua paikallisiin ihmisiin, istua kahviloissa tarkkaillen paikallista elämänmenoa ja kuulla inspiroivia tarinoita.

Aloitin Marimente-blogin viime tammikuussa, kun suuntasin kohti Pohjois-Amerikkaa ekana stoppina shoppailijan ja kulinaristin paratiisi New York, josta matka jatkui lämminhenkisen Kanadan pääkaupungin Ottawan pakkasiin ja sieltä Meksikon Jukatanin niemimaan vitivalkoisille hiekkarannoille kolmen viikon espanjan kielikurssille. Silloisessa ihka ensimmäisessä postauksessani kertoilinkin tarkemmin reissun lähtöön liittyvistä syistä ja päätöksistä – niistä voi käydä lukemassa lisää täällä. Tämän reissun lisäksi olen lähinnä kierrellyt Euroopan maita, ollut opiskelijavaihdossa Hollannissa ja tehnyt opintoihini liittyvän työharjoittelun Italiassa.

Käytännössä blogini sisältö tulee pysymään samana kuin ennenkin ja kirjoitan edelleen niistä aiheista, mitkä ovat lähellä sydäntäni, eli matkailu, kulttuurit, kielet, ehkä vähän se paljon puhuttu ja sivuttu ruokakin ;) Tällä hetkellähän olen toistaiseksi tukevasti jalat maan päällä Helsingissä, mutta edellisestä Pohjois-Amerikan reissusta riittää vielä hieman puitavaa muun muassa Meksikon kielikoulun suhteen. Ja paljastettakoon nyt hieman, että uudet reissuthan on aina suunnittelun alla, vaikkei matkan kohdetta tai ajoitustakaan ole vielä lyöty lukkoon! ;)

Lämpimästi siis toivotan teidät tervetulleiksi seuraamaan Marimente-blogin havaintoja tästä lähtien osoitteessa http://mari-mente.pallontallaajat.net/ ja lähetän aurinkoiset hymyt ja halit niin vanhoille uskollisille lukijoille kuin uusille reissukärpäsen puremille tuttavuuksillekin!

xcaret2

Feelin’ hot hot hot in Mexico!

 

Saatat myös pitää näistä

4 Kommenttia

 • Vastaa Katya kesäkuu 21, 2013 at 02:59

  Mielenkiintoinen blogi, löysin sen vasta nyt! Oon asunut Meksikossa, joten tiedän, miten se maa tempaa mukanaan. Täytyy jossain vaiheessa itsekin kirjoitella postaus noista kielistä.

  • Vastaa Mari kesäkuu 24, 2013 at 09:07

   Kiitos kovasti kommentista! Edelleen tosiaan kaipailen ja haaveilen Meksikosta, ehkä vielä joku päivä… :) Kävin vastavierailulla sinun Muilla mailla-blogissa, sieltähän löytyi myös vaikka ja mitä kivaa! Täytynee käydä tutkimassa tarkemminkin :)

 • Vastaa Annika kesäkuu 23, 2013 at 20:52

  Hyvinhän tämä näyttää toimivan täällä Pallontallaajissakin :) Vitsi tuo riippumattokuva on aivan mainio, summaa sanan LOMA kyllä niin hyvin kuin olla voi :)

  • Vastaa Mari kesäkuu 24, 2013 at 09:11

   Jep, pienen hienosäädön jälkeen oon jokseenkin oppinut käyttämään WordPress-alustaa Bloggerin jälkeen, ja oon kyllä tykännyt! Ja kivahan niistä lomista on ainakin haaveilla tuollaisten kuvien muodossa ;)

  Vastaa