Pallontallaajat.net
Valikko
Uncategorized

Ihana Helsinki!

toukokuu 16, 2013

Luonnon kesäisten merkkien lisäksi Helsingin kulttuurillinen tapahtuma-anti on myös herännyt talviunestaan ja tarjolla on niin viikonloppuisin kuin keskellä viikkoakin jos jonkin sorttista häppeninkiä ympäri kaupunkia. Tarjontaa on tosiaan niin paljon, että pitäisi olla moneen suuntaan yhtä aikaa jakaantunut persoona voidakseen vierailla näissä kaikissa tapahtumissa. Näin ollen on siis kulttuuriähkyn välttääkseen suotavaa hieman karsia ohjelmaa kriittisellä kädellä, eli keskittyä omasta mielestä olennaisiin ja kiinnostavimpiin kekkereihin. Mikä kuitenkin parasta – suurin osa kesän tapahtumista on pääsymaksuttomia!

Ensimmäisenä löysin tieni Ihana Helsinki!-kaupunkifestivaaleille, joilla juhlitaan tällä viikolla torstaista sunnuntaihin (16.-19.5.) kevään ja kesän saapumista kukittamalla Helsinkiä ja esittelemällä ydinkeskustan kauppakeskusten, ravintoloiden, museoiden ja pienempien putiikkien monipuolista ohjelmaa ja osaamista. Esimerkiksi Kampin ostoskeskuksessa juhlistettiin alkavaa kesää tänään muun muassa erilaisilla, lähinnä balettityylisillä tanssiesityksillä, joissa oli pientä modernimpaa rockvivahdetta mukana. Tapahtumaa juontamassa säteili aina niin raikkaan tyylikäs Karita Tykkä.

Esiintymisasun värit Suomi -Slovakia -pelin hengessä?
Aidossa Joutsenlammen hengessä :)
Kuka arvaa tykkäsinkö Karitan värivalinnoista… :)
Seuraavaksi mentiin hitusen rockimmalla asenteella

Fazer oli myös suunnitellut oman Ihana Helsinki-cupcaken, eli kuorrutetun minttusuklaamuffinssin, jonka taikinapohjassa oli allekirjoittaneen mielestä ihan mukavanpuoleisesti sattumia ;) Ja muutenkin suht kookas leivos hujahti tämän sokerisiepon kitaan niin ettei kyllä suoraansanottuna tehnyt tiukkaakaan! Ihan hyvin voi minun mielestä syödä suklaamuffinssin iltapalaksi, ja miettiä kesäkuntoon pääsemistä vaikka sitten hmmm…vuoteen 2016 mennessä?! :D

Ulkomuoto ei tässä tapauksessa todellakaan pettänyt!
Yks sulle, yks mulle…kaksin aina kaunihimpi!
Vielä lähikuva, että voin vesittää muidenkin kuntokuurit ;)

Lauantaina onkin sitten luvassa ohjelmaa ainakin kovasti arvostamani, neljä kertaa vuodessa järjestettävän Ravintolapäivän (eikä, lisää syömistä..!) merkeissä, joten stay tuned folks!

Toim. huom. Voin varmaan tätä menoa pian julistaa tämän kokonaan ruokablogiksi…

Saatat myös pitää näistä

2 Kommenttia

  • Vastaa Annika toukokuu 16, 2013 at 23:51

    OMG noita cupcakes!! Näyttää aivan ihananilta..Itsekin odotan tässä sunnuntaita, eli viimeistä työpäivää, jolloin olen suunnitellut hakevani pari cupcaket vuoron päätteeksi :)

  • Vastaa Mari toukokuu 17, 2013 at 10:07

    No elä muuta sano, en oo ehkä vieläkään täysin toipunu tuosta makuhurmiosta :D Noitahan vois tehdä itekin ainakin melkein yhtä hienoja, mutta en kyllä voi kieltää sitäkään riemua kun saa kantaa sylissään vasta haettuja cupcakeja :)

  • Vastaa

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.